طراحی ویلای مدرن در دل زمین

در این قسمت به توضیح در خصوص طراحی ویلای مدرن می‌پردازیم که به دلیل مسائل اقلیمی و یا حفظ مسائل زیست محیطی در زیر زمین ساخته می‌شوند. برای مشورت در خصوص طراحی ویلاهای خود در هر اقلیم و منطقه‌ای با ما در تماس باشید. 🙂

آیا نمونه‌ای از طراحی ویلای مدرن در دل زمین را دیده‌اید؟

بیشترین تلاش معماران در راستای رسیدن به معماری همساز با اقلیم به‌وجود آوردن تکنولوژی و مصالحی است. که بتواند با طراحی ویلای مدرن سازگار با محیط و طبیعت گام بردارد. در این راستا نگاه طراحان در همه دوران به طبیعت بوده تا بتوانند معماری سبز و پایدار و یا بیونیک را ارتقا بخشند. استفاده از متریال‌های بوم و منطقه حاضر و همچنین مصالحی که دوام بیشتری دارند را می‌توان از فاکتورهای این گونه از معماری دانست.

بهره‌گیری از تکنولوژی روز در ساخت بنا و هوشمند سازی ساختمان برای استفاده بهینه از انرژی نیز از شاخصه‌های دیگر است. این نوع تکنولوژی‌های هوشمند در جهت مطبوع ساختن هوای ساختمان چه با سرمایش هوشمند و چه گرمایش و یا حتی با تهویه مطبوع و مکانیکی فعالیت می‌کنند.

در زیر ما نمونه‌هایی از این ویلاها به شما نشان خواهیم داد. و خواهیم دید دارای چه ویژگی‌ها و خصوصیاتی هستند.

ویلا ای (Villa Aa)

معمار:C.F. Moller Architects

طراحی ویلای مدرن، ویلایی پنهان در دل زمین. ساخته شده در مزرعه‌ای قدیمی که برای حفظ طبیعت و احترام به آن در زیر زمین ساخته شده است. این ویلا به گونه‌ای با طبیعت اطراف خود ادغام شده و تداخلی زیبا را به‌وجود می‌اورد. ویلا در کنار ساختمان قدیمی خانه مزرعه به عنوان ویلایی مدرن ساخته شده است. جایی که هم به عنوان محل سکونت و هم دفتر کار طراحی شد.این ویلا به‌گونه‌ای طراحی شده که دو عملکرد را در کنار هم به نمایش می‌گذارد. با وجود قرار گرفتن این ویلا در دل زمین، اما در قسمت نمای جنوبی آن به چشم‌اندازهای اطراف مسلط است.

از طرفی وجود بام سبز این خانه را با محیط اطراف خود یکی کرده است. در طبقه پایین نیز یک تراس و باغچه می‌تواند فضایی منعطف را به نمایش بگذارد.در اطاف برکه آبی وجود دارد که استخر طراحی شده برای ویلا نیز همخوانی زیبایی را ایجاد می‌کند.متریال اصلی استفاده شده در این ویلا بتن است که کف و دیوارها را پوشش داده است.

طراحی ویلایی در دل زمین طراحی ویلای مدرن
سایت پلان ویلای ای ویلایی در زیر زمین
نمای بیرونی ویلای ای ویلایی در زمین

نمونه‌های طراحی ویلا با توجه به معماری همساز با اقلیم در برند آرتور

طراحی ویلای مدرن: خانه در زمین

این پروژه در قسمت مرکزی ایران در شهرکرمان ، در اقلیم گرم و خشک واقع شده است. در این طراحی از اصول معماری همساز با اقلیم استفاده شده است. استراتژی اصلی طراحی استفاده از مصالح بوم آورد از جمله خاک رس و سنگ طبیعی است. برای سازگاری با محیط زیست از خاک برداشت شده است.

طراحی ویلای مدرن خانه‌ای در زمین خانه ای همساز با اقلیم
پلان خانه همساز با اقلیم طراحی ویلای مدرن
نمای داخلی همساز با اقلیم طراحی ویلای مدرن

برنامه‌دهی و فرآیند معماری

امروزه مابین فعالیتهای متعدد در طراحی پژوهی معماری، “برنامه‌دهی” به عنوان یکی از مراحل فرآیند طراحی محسوب می‌شود. که توسط آن طراح با موضوع و اهداف یک پروژه‌ طراحی بخصوص در زمینه نیازهای استفاده‌کنندگان، محیط و بستر پروژه آشنا می‌گردد. این مقاله برگرفته از مقاله‌ آقای دکتر سید امیرسعید محمودی است . و سعی دارد نکاتی جامع و مفید را در راستای آشنایی کارفرمایان عزیز با فرآیند طراحی معماری بیان کند.

آیا تا به‌حال به فرآیند شکل گیری طراحی تا ساخت یک ساختمان فکر کرده‌اید؟

روند شکل‌گیری یک بنا از زمانی آغاز می‌شود که در ذهن یک معمار شکل می‌گیرد. با این حال می‌توان نام برنامه‌دهی را از سال ۱۹۶۰ بر نظریات معماری دید، اما همیشه همراه طراحی معمار بوده است. منظور از برنامه‌دهی معماری فرآیندی است که معمار در آن با اطلاعات سایت و محیط و همچنین شناخت و نیازهای کارفرما آشنا می‌شود. در واقع می‌توان اینطور بیان نمود که این فرآیند با جمع‌آوری اطلاعات آغاز با تحلیل و ارائه راهکارها و حل مشکلات ادامه می‌یابد. از موارد بارز این فرآیند ارائه برنامه فیزیکی است. برنامه فیزیکی جدولی از فضاها و متراژه‌های مورد نظر را در اختیار کارفرما قرار می‌دهد.

طراحی را می‌توان پروسه هدفمند دانست. این روند در تلاش است تا مشکلات و مسائل را حل کند و به بهترین و مناسبترین پاسخ‌ها در راستای رسیدن به طرح مورد نظر دست یابد. برای رسیدن به بهترین نتیجه باید توجه بسیار زیادی به اطلاعات بدست آمده داشت. در این مورد باید بتوان خوب اندیشید و اطلاعات بدست آمده را تحلیل کرد. تصمیماتی که در این مرحله گرفته می‌ؤود شاید به ظاهر بر روی کاغذ باشد. اما مسئله مهم تفاوت در اتلاف هزینه، وقت و نیروی انسانی در ادامه پروژه و در هنگام ساخت است.

مراحل برنامه دهی:

  • گونه‌بندی پروژه( شناخت تیپ و نوع آن): جمع‌آوری اطلاعات، ضوابط و مقرارات
  • مشخص نمودن اهداف ( تعیین مسیر و راهبردها): تعیین دلخواسته و اهداف کارفرما از پروژه، مدیریت زمان و هزینه‌ها
  • جمع‌آوری اطلاعات: مربوط به پروژه و استفاده‌کنندگان،‌تمهیدات و شرایط لازم،‌اطلاعات مرتبط با محل(سایت پروژه)
  • شناسایی اولویت‌ها و تعیین روند آن (سیاست‌گذاری): از جمله این اولویت‌ها: دسترسی سایت، انعطاف‌پذیری و…
  • تعیین ضروریات پروژه: مانند ارائه برنامه فیزیکی و اطلاعاتی از قبیل هزینه‌ها (اطلاعات کمی پروژه)
  • جمع‌بندی: تدوین اهداف و مستند سازی مدارک

این مراحل هرکدام به نحو خود می‌توانند منجر به شکل‌گیری گامی از مسیر طراحی و ساخت پروژه را شکل دهند. پس با توجه به اهمیت این مسئله باید دقت و سعی کافی را در جهت انجام آن‌ها به‌کار گرفت. با در نظر گرفتن مراحل برنامه‌دهی می‌توان با اعتماد به نفس بیشتری گام برداشت. زیرا در مسیر رسیدن به اهداف پیش رفته و مرحله به مرحله همه چیز طبق برنامه ریخته شده است.

با نوشتن این فرآیند می‌توان به نواقص پروژه پی برد. در صدد بهبود ضعف‌ها برآمد و آن‌ها را پوشش داد. از طرفی با دانستن مسیر، تعداد اشتباهات به حداقل خود می‌رسد. هزینه،‌وقت و مقدار اطلاعات لازم کاملا مشخص بوده و راه روشنی را در پیش روی طراحان و معماران و همچنین کارفرما قرار می‌دهد.

  • شما می‌توانید برای دستیابی به فاکتورهای محاسبه هزینه به این لینک مراجعه کنید.

الگو‌ی مناسب برای برنامه‌دهی:

در جهت نوشتن برنامه مناسب برای روند پروژه باید همه چیز را مد نظر داشت. اول اینکه طراح و معمار بداند در حال حاضر پتانسیل‌های سایت موجود چیست و کدام است. و دوم آنکه در آینده به چه چیزی مبدل خواهد شد. دورک(۱۹۹۳) این مفاهیم را در دوسته وضعیت موجود و وضعیت آتی طبقه بندی می‌نماید. در خصوص وضعیت موجود صحبت‌هایی به میان آمد. حال به بررسی وضعیت آتی خواهیم پرداخت:

پیش‌بینی وضعیت آتی را می‌توان مجموعه‌ای از عملکردهایی دانست که باید در مورد موضوع پروژه، اهداف آن ، تعیین معیارهای طراحی و شکل گیری ایده اولیه یا کانسپت دانست.

برنامه دهی بر اساس دورک

کانسپت:

کانسپت‌ها به صورت دیاگرام‌هایی زاده می‌شوند که مسائل و مشکلات را با راه‌حل‌های محتلف حل می‌کنن. ترسیمات آزادانه فکری معمار بر روی کاغذ و فکر‌های اولیه او در حل چالش‌های پروژه در قالب کانسپت‌ها ارائه می‌شود. این کانسپت‌ها می‌تواند ایده‌های کلی تا جزیی را نشان دهد که نمایی از شکل‌گیری پروژه است.

ویلای آجری افشاریه، ویلایی کانسپچوآل

این ویلا به نظر می‌رسد یکی از ویلاهای ایرانی شاخص در ایران باشد.سایت بنا در شهرک ویلایی افشاریه، نزدیک اتوبان کرج-قزوین، است. این ویلا با آیتم‌‌های خانه‌های ایرانی ایده‌پردازی و پرداخت شد. با گشتی در محوطه و رسیدن به ویلا، دیوارهای آجری به کار رفته در بخش ورودی، کششی ناخودآگاه به سوی بنا ایجاد می کند. نوع آجر‌چینی در این بنا با فرمتی پارامتریک طراحی شده است که زیبایی آن را دوچندان کرده است.

پس از ورود و اندکی درنگ در مجموعه و دیدن یکپارچگی و وحدت بین بنا و طبیعت انعکاس یافته در آب استخر و تقارن به وجود آمده، حسی مدرن از معماری خانه-باغ های ایرانی القا می شود. این ویلا یکی از نمونه‌های ویلاهای ایرانی است.

در زیر کانسپت و روند شکل گیری ویلای افشاریه کار دفتر دکتر آرتور و همکاران را ملاحظه می‌فرمایید.

دفتر معماری آرتور و همکاران درصدد است تا با بهترین ایده‌ها در راستای شکل‌گیری ویلاها و دیگر ساختمان‌های شما، همراهیتان کند. شما می‌توانید برای آشنایی هرچه بیشتر با روند ساخت پروژه‌ها به خصوص ویلاهای خود با ما در تماس باشید. 🙂

نور و نورپردازی در طراحی ویلاهای مدرن

یکی از عوامل مهم در انتخاب و ساخت ویلاها و خانه‌ها، نور است. چه به طور طبیعی و چه به طور مصنوعی نورگیری بر ذهن و درک ما از محیط تاثیر گذار است.

روشنایی و نورگیری ویلا چقدر برای شما مهم است؟

روشنایی و نور باعث واضح شدن تمامی زیبایی‌ها، رنگ‌ها و بافت‌‌ها و انواع مصالح و تزیینات می‌شود. معماران خوش ذوق و خلاق در تلاشند تا با بازی نور و سایه فرم‌های جذاب تری را ایجاد کنند. درواقع آن‌ها در تلاشند تا با نور و نورپدازی‌های مختلف حجم و فرم بنا را مشخص کنند. این نورگیری و نورگردازی‌ها گاه صرفا با نور طبیعی شکل نمیگیرد و با استفاده ار نورگردازی‌های مصنوعی به شکل دلخواه خود می‌رسند.

می‌توان نورپردازی را در طراحی تمامی اجزای ویلا یافت. از محوطه و طراحی لنداسکیپ تا فضاهای داخلی اعم از آشپزخانه، نشیمن یا اتاق‌های خواب. چالش‌های متعددی در راستای نورپردازی از ابتدای معماری همراه طراحان بوده است. چرا که هیچکس ساختمان‌های دلگیر و تاریک را دوست ندارد! خانه‌های ایرانی که با پنجره‌های قرواره بری شده و شیشه‌های رنگی در همه‌جا معروفند. مردمان گذشته ما در تلاش بودند علاوه بر نورگیری از گزند آفتاب با فیلترهای مخصوص خودشان در امان باشند.

نور جزیی از طراحی فضا

نور پردازی را باید جزیی از طراحی خود در ویلاهای مدرن بدانیم. زیر می‌تواند تاثیر فوق‌العاده‌ای در نشان دادن اعناصر طراحی شده داشته باشند. هدایت افراد با چشم‌ها با نورهای مصنوعی لوله‌ای که به سمت فضاهای داخلی مختلف طراحی شده‌اند، زیبایی خیره‌کننده‌ای دارند. این نورها به صورت مخفی کار شده و بازتابی از آن‌ها را معمولا در فضا خواهیم دید. گاهی نور تابندن به عنصری خاص در فضا باعث ایجاد نقطه‌ای عطف در ویلا می‌شود. می‌تواند بار سنگین دیوارهارا کم کرده و بر تلطیف فضا بیفزاید.

طراحی نورپردازی مدرن
نورپردازی مدرن
نمای داخلی نورپرداری پله طراحی نور
اتاق خواب طراحی نور مخفی سقف

هر مکانی باید با توجه به نوع استفاده و کارکرد فضا از نورپردازی خاص خود استفاده شود. در اتاق‌هایی که تابلوی هنر آویزان است تاکید روی آن را با نور می‌توان فراهم نمود. آشپزخانه بر روی میز غذا خوری باید روشن شود . باید از نور‌های آویزی استفاده نمود.

اتاق‌های خواب شاید نیاز به نور پردازی کمتری داشته باشد. کمی از نورهای مخفی و یا چراغ خواب‌های مناسب می‌تواند برای آن کافی به نظر برسد. فضای مطالعه باید از نور کافی برخوردار باشد. در واقع شدت نور برای هر اتاق است که مهم بوده و باید توجه لازم را به آن داشت. در اصطلاح تخصصی هر فضا باید لومن خاص خود را دشاته باشد. و محاسبه آن به عهده طراحان است.

یک اتاق به چند لومن نیاز دارد؟


با یک حساب سرانگشتی با توجه به ضوابط ۱۰۰ لیتر در هر متر مربع برای اتاق نشیمن و ۳۰۰ لیتر در متر مربع برای اتاق های کار مانند آشپزخانه یا حمام را مناسب فضاهای نام برده شده می‌داند. بنابراین، اگر اتاق خواب، به عنوان مثال، ۲۰ متر مربع است، تمام چراغ های اتاق با هم باید ۲۰۰۰ لیتر شدت نور داشته باشند. این مقدار هرگز مقدار مطلق و غیر قابل تغییری نیست. بلکه همیشه مشخصات زیادی بر روی آن تاثیر گذار است. رنگ دیوارها و مبلمان و یا هر شی دیگر می‌تواند در این مقدار موثر باشد.

در فضاهای داخلی نور به این دوجه ممکن است مورد استفاده قرار گیرد:

محیطی: نورپردازی‌ها را می‌توان به صورت محیطی در نظر گرفت. که به صورت لامپ‌ها و لوسترهای آویز در نظر گرفته می‌شود.

نقطه‌ای: برای تاکید بر مکان یا فضای خاصی استفاده می‌گردد.این نور کنتراست بیشتری را ایجاد می‌کند.

طراحی نورپردازی محیطی
طراحی داخلی نور نقطه ای

طراحی نورپردازی ویلاهای مدرن در برند آرتور

دکتر آرتور و همکاران با دانش حرفه‌ای خود می‌تواند بهترین ویلاها را با توجه به سلیقه شما کارفرمای عزیز طراحی کند. در این راستا تعدادی از ویلاهای نورپردازی شده که به صورت تخصصی در مکان‌هایی درست قرار گرفته‌اند را در زیر ملاحظه می‌فرمایید. شما دوستان می‌توانید برای طراحی دکوراسیون داخلی ویلاهای مدرن خود و همچنین دیگر ساختمان‌ها با دفتر آرتور و همکاران در تماس باشید. ما بهترین‌ها را به شما عرضه می‌کنیم.

ویلای هشت بهشت

ویلای هشت بهشت نورپردازی پله

طراحی نورپردازی ویلا افشاریه

طراحی پله‌های مدرن

پله مسیری ارتباطی بین دو سطح است علاوه بر سهولت در رفت و امد زیبایی ظاهری نیز مورد توجه است. پله های پیچ در مکان هایی کاربرد دارد که در آن هم محدودیت جا و هم زیبایی مطرح باشد. متریال چوب مورد استفاده در این پله به صورت سیال حرکت میکند. در نگاه بعدی در طبقات بالا از چشم پله به صورت گلبر گ هایی از گل که با ریتم خاصی در حرکت است دیده می شود.

یکی از فعالیت هایی که در کلینیک تخصصی طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی، در گروه مهندسی ایران معماری (دکتر آرتور) صورت می پذیرد، مطالعه وشناخت روش ها وتکنیک های نوین طراحی داخلی است.لذا یکی از رویکرد های اصلی این گروه تلفیق نظریه های علمی با روشهای عملی است. در این خصوص می‌توان به استفاده از نوین‌ترین روش‌ها برای طراحی داخلی اشاره داشت.

آیا نقش پله‌ها را در طراحی دکوراسیون داخلی می‌دانید؟

پله یکی از عناصری است که در طراحی داخلی خانه‌ها بسیار موثر است. این عنصر گاه می‌تواند مانند یک مجسمه زیبا درون خانه خود نمایی کند. از آنجایی که می‌شود پله‌ها را با متریال گوناگون ساخت می‌توان بر جذابیت آن‌ها نیز افزود. چوب، بتن، شیشه و انواع فلزات می‌توانند سازنده این پله‌ها باشند. بعد از انقلاب صنعتی استفاده از پله‌هایی با فلز به سبک آرت نوو و تزیینات جذاب گیاهی به وفور دیده می‌شود. و پله به عنوان عنصری کاملا تزیینی و توامان عملکردی در خانه به کار می‌رفت. پویایی این طرح‌ها حس بالا رفتن و اوج گرفتن را به طور فوق‌العاده‌ای تداعی ‌می‌کنند.

پس پله از زمان‌های دورتر نیز به عنوان عنصری برای زیبایی خانه استفاده می‌شده است. از طرفی پله‌ها باید از بیشتر نقاط خانه در دسترس باشد و به راحتی به توان به طبقات بالا دسترسی پیدا کرد. پله‌ها می‌توانند اشکال گوناگونی داشته باشند. گرد، پیچ و یا ساده. این اشکال با توجه به میزان فضای موجود در خانه شکل می‌گیرد. پله‌های مدرن شیشه‌ای نیز که این روز‌ها در ویلاها و خانه‌های زیادی دیه می‌شوند با کمترین تصرف جای ممکن مسیر بالا رفتن را ساده می‌کنند. پله‌های بزرگتر می‌توانند وید‌های جذابی را ایجاد کنند که نقطه عطفی را در خانه شکل می‌دهد.

باکس پله می‌تواند به عنوان عنصر واسط قرار گرفته شود. این فضا می‌تواند تقسیم فضایی خوبی را در ویلاها به جود آورد. تقسیم فضاها به خصوص و عمومی در این صورت به راحتی امکان پذیر است. باکس‌های پله نیز می‌توانند به صورت باکسی بسته باشند و یا به صورت باز و آزاد با بهترین شکل ممکن طراحی شوند.

نمونه‌هایی از طراحی ویلاها با طراحی پله‌های مدرن

Threshold Stairs House 

معمار: Comas-Pont arquitectes

درخواست کارفرما اتصال طبقه بالا به پایین بوده و معماران در تلاش برای بهترین طراحی بوده‌اند. باکس پله را در فضای بیرونی ویلا قرار داده اند. گشودگی‌های بزرگی را به چشم‌انداز وسیع باز کرده است. این گشودگی‌ها به عنوان قابی بزرگ از طبیعت درزون راه‌پله قرار گرفته‌اند. نوری دلنشین و فیلتر شده با عناصر عمودی وارد فضا می‌شود. و چرخیدن چشم به سمت چشم‌انداز متوجه حرکت نخواهید شد. طراحان آستانه پله را بزرگتر طراحی کرده‌اند. این عمل باعث در نظر گرفتن لابی و یا پیش ورودی جذابی قبل از بالا رفتن از پله‌ها شده است.

نمای بیرونی از پله‌ها
جزییات داخلی پله
فیلترینگ نوری در باکس

نمونه‌های دیگری از پله‌ها مدرن:

پله‌های چوبی طراحی پله مدرن
طراحی پله مدرن پله شیشه ‌ای
پله‌های مدرن طراحی پله چوبی مدرن
گره چینی در طراحی پله‌های مدرن
انواع مختلف پله در طراحی پله‌های مدرن
برش در طراحی پله‌های مدرن

نمونه‌هایی از طراحی ویلاها با طراحی پله‌های مدرن در برند آرتور

ویلای قمصر

هنر آجرکاری به عنوان پدیده ایی ارزشمند در تاریخ معماری سرزمین ایران، نشان از هنر و اصالت دارد. در فرایند همنشینی این سرمایه تاریخی با مضامین معماری مدرن و مینیمال، می توان به شیوه ایی متفاوت برای بیان معماری دست یافت. رویکردی که به طور خاص در ویلای قمصر مورد توجه قرار گرفت. چیدمان آجر در فضاهای داخلی و پوسته خارجی بنا شکل گرفت. پله‌ها در طراحی فضای مدرن و زیبای این ویلا نقش تعیین کننده‌ای را ایفا می‌کنند.

ویلا قمصر طراحی ویلایی مدرن با پله های مدرن

ویلای هشت بهشت

این پروزه در شهرک هشت بهشت دماوند با متراژ ۷۰۰ متر در سه طبقه ساخته شده با دید منظر عالی که با توجه به دید پروژه جهت گیری شده است . باکس پله در فضای بیرونی در نهایت زیبایی طراحی شده است. و با فیلترینگ نوری خاصی محیط را جذابتر می‌کند.

هست بهشت ویلایی با طراحی مدرن و پله های مدرن

طراحی ویلایی در دره

برند آرتور در تلاش است تا با در نظر گرفتن سایت‌های مختلف پروژه‌ها، چالش‌های پیشرو را به راحتی و به بهترین نحو ممکن حل کند. شما می‌توانید برای طراحی، ساخت و اجرای ویلاهای خود با دفتر ما در تماس باشید. 🙂

ویلا میجندل

معمار:VVKH architecten

شهر: The Netherlands, Wassenaar

ویلایی در دره

این ویلا در برخورد میان جنگل و دره و مملو از درختان شکل گرفته است.  نام خود را از جایگاه خود به ارث می‌برد. نور فوق‌العاده و تابش آن بر روی درختان و برگ‌ها، کنتراست نور و سایه و صحنه‌های سورئال طبیعت بنای ویلا را به مجسمه‌ای زیبا در دل جنگل بدل ساخته است.مجسمه ای ساخته شده از مصالح اکسپوز و پرداخت نشده. بتن، چوب و آلومینیوم از جمله متریال کاربردی درون این ویلا هستند.

نمای ویلا را به روش ژاپنی و با چوب‌های سوخته ساخته‌اند. این ویلای بتنی در دل تپه‌های شنی واقع شدهاست. که در بدو ورود با گذراندن پله ها به اتاق کار و دو اتاق خواب راه می‌یابد. در واقع ورودی در طبقه وسط و در طبقات بعدی اتاق نشیمن و آشپزخانه جای گرفته است. اتاق نشیمن در طبقه بالا منظره‌ای بی‌نظیر از دره و تپه‌های شنی را در چشم ببینده منعکس می‌کند. که در روبه‌روی ویلا قرار دارد.

در سقف نیز پنجره‌هایی وجود دارد که نور‌ها را با جلوه‌های خاصی در خانه به دام می‌اندازد. حمامی در زمین فرورفته دارای پنجره‌ای در امتداد شیب تپه است که دید را به سمت ماسه‌ها و زمین سبز جنگل هدایت می‌کند. اتاق خواب نیز در کنار نمای جنگلی ساخته شده است تا بهترین دید را به مناظر اطراف داشته باشد.

ساخت فضاهای ویلا

قوانین، ساخت یک بنای کوچک و فشرده را در این فضای نسبتا باریک و در این منطقه جنگلی اجازه میداد. ویلا تا نیمه در درون تپه مرتفع ساخته شده است. و تجربه‌ای جذاب را از سکانس‌های متفاوت با تضادی میان نماهای باز و بسته از چشم‌انداز را ارائه می‌دهد. طبقات بنا و اختلاف سطح‌های موجود در محیط باعث به وجود آمدن روابط قضایی و بصری جالبی است. که به سمت منظره تپه‌ها با گشودگی‌های متعدد و متفاوت فراهم می‌کند.

از اتاق نشیمن، واقع در طبقه بالا، منظره ای زیبا از دره تپه های شنی جلوی خانه وجود دارد. اما از طریق یک پنجره کم، جنگل در پشت نیز قابل مشاهده است. علاوه بر این، پنجره های سقفی جلوه های نوری خاصی را ارائه می دهند. حمام نیمه فرو رفته در زمین است. دارای یک پنجره در امتداد شیب تپه است که از سطح چشم روی ماسه و چمن نمایی ایجاد می کند. اتاق خواب مستر در کنار باغ واقع شده است. عقب نشینی و تناوب چوب سوخته و منافذ در نما ایجاد یک منطقه حائل ایجاد سرپناه می کند. از طریق دهانه بین تنه های تیره، استخر و جنگل انبوه قابل مشاهده است.

سایت پلان

ویلا دره طراحی برند آرتور

برند آرتور در راستای ارائه بهترین ویلاها در تلاش است تا بتواند نظر کاربران را در سایت‌ها متنوع جلب کند. دفتر آرتور و همکاران ویلاهای شما را با توجه به رویاهایتان طراحی می‌کند.

ویلا ولی (villa valley)

این ویلا در بومهن ساخته شده است. جایی که در دامنه کوه و نزدیک چشمه قرار دارد. هندسه ویلا دره نتیجه دگرگونی سه منحنی موجود در توپوگرافی زمین در سه سطح می باشد. هدف پروژه کمترین میزان دخل و تصرف در وضع طبیعی زمین است. این، یک حمله شاعرانه از منحنی های زمین به ویلا است. این ویلا سلسله مراتب فضایی را حول خود سازماندهی می کند.

ویلا دره

ویلاهای مدرن

همانطور که در بخش ویلاهای مدرن توضیح داده شد، این سبک، سبکی ساده است .با رنگ های روشن و خنثی با استفاده از هندسه های ساده و خالص و خوانایی کامل فضاها همراه است.

چقدر پروژه‌های دفتر دکتر آرتور و همکاران را در ساخت ویلاهای مدرن می‌شناسید؟

دوستداران این سبک طرفدار سادگی و آرامش همراه با کارکردها و عملکردهای خوب فضایی هستند.برای این ویلاها پنجره های زیادی جهت نورگیری تعبیه شده است. فضاهایی یکپارچه و سیال را در محیط ویلا رقم می‌زنند . بهره‌گیری از شیشه، فلز (فولاد) ، بتن و بتن مسلح در این ویلاها رایج بوده و از مصالح مورد توجه معماران در این سبک است. استفاده کم از دیوارها و طراحی پلان به صورت آزاد و ایجاد سیالیت فضایی از دیگر ویژگیهای این ویلاها است.

در راستای طراحی ویلاهای مدرن دفتر طراحی و معماری آرتور و همکاران دارای پیشینه طولانی و موفق با بیست سال سابقه است. هدف متعالی برند ساختمانی آرتور، ارتقای دید عمومی نسبت به ساخت وساز و افزایش مولفه های کیفی سکونت بوده که در جهت پیشرفت و نمو معماری ایران در حال فعالیت است. نمونه هایی از این ویلاها با دیدی مدرن به معماری ساختمان ها ارائه می گردد که طراحی آن توسط دفتر آرتور و همکاران انجام گرفته است.

خانه ای روی آب :

نماد یین یانگ چه در باب فرم و چه در باب مفاهیم در اسکیس های اولیه این ویلا مشهود است. مفاهیم استفاده شده در کانسپت این پروژه تضاد ودر عین حال اثر متقابلشان بر یکدیگر است. بر اساس این طرز تفکر تمام پدیده‌های طبیعی ،شامل یا تابع یک تضاد مضاعف هستند. زوج های متضاد بر خلاف تضادشان، نفی کننده یکدیگر نیستند بلکه هر کدام آنها شرط وجود دیگری به شمار می روند.

ویلا همسو :

این ساختمان در البرز مرکزی واقع شده است، موقعیت قرار گیری پروژه مشرف به چشم انداز کوهستان و دریاچه مقابل آن می باشد. مناظر بدیع اطراف پروژه و تپه موجود در سایت پتانسیلی را ایجاد کرد که ویلا در جهت بهره برداری از چشم انداز موجود گسترش یابد. پیشروی دو حجم در امتداد ورودی ویلا به سمت پایین تپه وضعیتی را ایجاد کرد که بخش عظیمی از ویلا در فضا معلق باشد.

ویلا همسو( طراح: دکتر آرتور امید آذری)

نمایی از ویلا همسو(طراح: دکتر آرتور امید آذری)

بام سیز در ویلا همسو(طراح: دکتر آرتور امید آذری)

ویلا نظرگاه

نظرگاه، در شهر دماوند واقع شده است. طرح ویلا مدرن شکل گرفته و دیدهای وسیعی را همراه با سکانس بندی منظره روبه رو در لولهای مختلف ارائه می دهد. دکتر آرتور با طراحی نمای پنجم آن یعنی بام و شکل گیری مکانی برای نشستن و دید به مناظر بیرون کیفیت بصری فوق العاده ای را در برابر بیننده قرار می دهد.

فضای بیرونی ویلا نظرگاه (طراح: دکتر آرتور امید آذری)

ویلا خطی (ویلا طالقان)

طالقان محل قرار گیری این ویلا است. دو طبقه مینیمال از ترکیب آهن، آجر و چوب ساخته شده است. طراحی این ویلا پاسخی است به سه سوال اساسی: نیازهای ساکنان آن، موقعیت قرارگیری پروژه و دغدغه های زیست محیطی. استراتژی طراحی ویلا به وسیله بیرون کشیدن یک مکعب از هندسه یکپارچه ویلا برای خلق حیاط مرکزی و الحاق پنجره های خطی از جنس آجر و چوب برای نما می باشد.

ویلا (دره) والی

سایت در لبه شمالی بومهن واقع شده است. جایی که در دامنه کوه و نزدیک چشمه قرار دارد. هندسه بنا دره نتیجه دگرگونی سه منحنی موجود در توپوگرافی زمین در سه سطح می باشد. کمترین میزان دخل و تصرف در وضع طبیعی زمین است. می‌توان ساختمان را یک حمله شاعرانه از منحنی های زمین به ویلا می باشد.

ویلای مرزن آباد

در طبیعت جنگلی با سایتی تشکیل شده از پستی و بلندی‌ها. این ویلا با مصالحی مدرن ساخته شده که با توپوگرافی موجود در سایت رشد می‌کند. در هر طبقه با چشم‌اندازی بی نظیر از طبیعت از کاربران پذیرایی می‌کند. خانه طبیعت را در جهات مختلف قاب می‌کند و فضایی گرم و زیبا را برای کاربران فراهم می‌کند.پله‌ها همانند مجسمه‌ای زیبا عمل نموده و در هریک از مسیرها جلوه‌گر زیبایی ویلاهستند. فضاهای باز و نیمه باز در ین ویلا طبیعت اطراف را هرچه بیشتر به داخل می‌کشند. عدم قطع ارتباط بصری با فضای بیرون از ویژگی‌های مهم این ویلا است.

شما می‌توانید برای مشاوره بیشتر با دفتر معماری دکتر آرتو و همکاران تماس حاصل فرمایید. مشاوران ما بهترین ایده‌ها را در ساخت ویلای رویایی شما در نظر دارند.:)

شرکت معماری آرتور و همکاران (AOA)
تلفن: ۲۲۹۸۳۳۸۵ و ۲۲۷۰۶۶۳۱
آدرس: فرمانیه، بلوار اندرزگو، خیابان وطن پور شمالی، بن بست هنگامه، پلاک ۳