کلینیک تخصصی طراحی و اجرای برج باغ بامدیریت آرشیتکت:آرتور امیدآذری

یکی از فعالیت هایی که در کلینیک تخصصی طراحی و اجرا ی برج باغ ، در گروه مهندسی ایران معماری صورت می پذیرد، مطالعه وشناخت روش ها وتکنیک های نوین طراحی داخلی است .لذا یکی از رویکرد های اصلی این گروه تلفیق نظریه های علمی با روشهای عملی است.برای بسط موضوع در ادامه به معرفی نمونه های ساخته شده پرداخته می شود.

مجموعه مسکونی و چند منظوره ی مارینا لافت ( Marina Loft )

Fort Lauderdale , Florida United States

Bjarke Ingels Group ( BIG )

ترجمه : پیام صلاحی نژاد

مارینا لافت مجموعه ای چند منظوره در مرکز شهر Fort Lauderdale به دنبال دگرگون ساختن بافت فرسوده ی امتداد رود نو با یک فضای عمومی پر رونق و دوستدار رهگذران است که به موجب آن سکنه بیشتری به این مجموعه جذب شوند . مارینا لافت مجموعاً از ۱۰۰۰ آپارتمان اجاره ای ، ۱۰ هزار فوت مربع ( ۹۲۹m² ) رستوران ، ۲۵۰۰۰ فوت مربع ( ۲۳۲۲٫۵۷m² ) مغازه تشکیل شده است .

Asi Cymbal مسئول شرکت مستقر در فلوریدای Cymbal Development اعلام کرده است که انتظار دارد تا این پروژه در طولانی مدت ، مزایای اقتصادی زیادی برای شهر Fort Lauderdale به همراه داشته باشد .

وی همچنین گفته است که : قصد ما در اینجا خلق پروژه ای با کلاس جهانی است که به عنوان مدلی برای معماری ، خلاقیت و انرژی در امتداد بهترین اسکله ی مرکز شهر  Fort Lauderdale مورد بهره برداری قرار گیرد .

مارینا لافت که در یک شکاف صنعتی در پارک ریور واک شهر Fort lauderdale واقع است ، آخرین بازوی فضا ی تکه تکه شده ی امتداد رود نو را به هم متصل میکند . طرح شرکت BIG  فضا را با یک تفرجگاه عمومی که از سمت جنوب با سه برج مسکونی محدود شده است قاب میکند . به این ترتیب با حفظ صنعت دریایی موجود در Fort Lauderdale حیات عمومی نیز در کرانه ی رود نو جریان میابد .

دو برج اصلی همانند یک ساختمان یکپارچه عمل میکند که از وسط شکافته شده تا بازشویی را شکل دهد و امکان فعالیت مرد و جریان آنها در میان ساختمان ها را به وجود آورد و به این ترتیب حیات شهر را به سوی کرانه ی رود امتداد دهد .

بیارک اینگلز(Bjarke Ingels) بنیانگزار شرکت BIG دراین رابطه میگوید : این پروژه خلأ موجود در کرانه ی رود نو در مرکز شهر Fort Lauderdale  را با اتصال دادن تکه تفرجگاه های موجود به یکدیگر و بازآفرینی یک پارک جدید پر میکند و به این ترتیب تراکم جمعیت و حیات را به این مجموعه ی خوش منظر اضافه میکند.  این دو ساختمان شکافته شده اند تا یک غار و در را به وجود آورند که محیط پیرامون را به رود خانه متصل میکند . طرحی که بر اساس کاهش شکل گرفته است نه افزایش.