کلینیک تخصصی طراحی و اجرا سازه های نوین
یافتن راه حل های صحیح اقتصادی و زیباشناسی در پروژه های معماری، از چالش های بنیادینی است، که معماران، طراحان و برنامه ریزان دفتر معماری آرتور امید آذری در تمام طول فعالیت حرفه ای شان، با آن مواجه بوده اند وبر حل آن همت گمارده اند.
یکی از فعالیت هایی که در کلینیک تخصصی طراحی و اجرای سازه های نوین ، در گروه مهندسی ایران معماری تحت نظارت مهندسین مشاور آلتون سازه صورت می پذیرد، مطالعه وشناخت روش ها وتکنیک های نوین و برتر تکنولوژی ساخت در راستای اجرایی کردن آنها ، می باشد .لذا یکی از رویکرد های اصلی این گروه تلفیق نظریه های علمی با روشهای عملی است.برای بسط موضوع در ادامه به تعاریف و مفاهیم نظری پرداخته می شود و در نهایت تکنیک های نوین اجرا معرفی می گردد.
تلفن تماس برای کسب اطلاعات بیشتر: ۰۲۱۲۲۹۸۳۳۸۵
سازه های بامبو Bamboo Structure
خیزران یا بامبو که در زبان فارسی به آن نی گفته می شود، گیاهی چند ساله از تیره گندمیان است. به لحاظ اینکه ان گیاه به طور طبیعی در آب پرورش یافته و رشد می کند، در مقابل رطوبت بسیار مقاوم و تغییر ناپذیر است. مقاومت نی در حالت طبیعی بسیار زیاد است به طوریکه بعضی از انواع آن برای داربست تا چند طبقه و انواع دیگر به جای میلگرد در بتن مسلح به کار برده می شود.
Bamboo Structure Design at Assembly Room
قلب این مدرسه تماما توسط سازه بامبو، طراحی و اجرا شده است. به طور کلی می توان گفت این سازه از سمبل کردن قطعات بامبو بر هم ساخته شده است.این سازه با ابعاد ۶۰*۲۵ متر، ارتفاع دکل مرکزی ۱۸متربا ۲۵ قطعه به صورت پایدار طراحی گردیده است.
این مدرسه در مجموع دارای مساحت ۱۷۵۲ مترمربع می باشد.این ساختمان از سه طبقه تشکیل شده است .عدد ۳ در مفاهیم سنتی هندو، نمادین است. در طبقه همکف فضایی یا مساحت ۴۰۰-۵۰۰ مترمربع تعبیه شده است تا به صورت نمادین از سنت های هندو، مردم بتوانند به صورت چهار زانو بر تشک های مخصوص بنشینند.در طبقه دوم فضایی برای یوگا تعبیه شده است. از سایر فضاها می توان به استدیوی هندی، استدیوی درام، پذیرش، سالن ها، کافی شاپ، کتابخانه و گالری ها اشاره کرد.
تنوع در چیدمان فضاها سبب جذب مخاطبین به قلب این مدرسه شده است.این ساختمان فاقد دیوار است اما کاملا سازه ایی پایدار در برابر باد و باران می باشد.