کلینیک تخصصی طراحی و اجرا
یافتن راه حل های صحیح اقتصادی و زیباشناسی در پروژه های معماری، از چالش های بنیادینی است، که معماران، طراحان و برنامه ریزان دفتر معماری آرتور امید آذری در تمام طول فعالیت حرفه ای شان، با آن مواجه بوده اند وبر حل آن همت گمارده اند.
شماره تماس برای کسب اطلاعات بیشتر: ۰۲۱۲۲۹۸۳۳۸۵
معرفی پروژه سالن غذاخوری کارخانه بهشهر
طراح : آرتور امید آذری
کارفرما : کارخانه بهشهر
ایده شکل گیری طرح:
تاکید بر خطوط افقی در کلیه عناصر موجود در طراحی کنترل نور توسط لوورهای افقی و جانمایی فضای سبز در طراحی داخلی آن با فضای سبز، چشم اندازهای متنوع و پویا، ماهیتی سیال و دینامیک به فضاهای درونی و بیرونی داده است. کنترل میزان نور ورودی از طریق لوورهای متحرک در نما،علاوه بر تامین آسایش محیطی برای مصرف کننده، ضمن کاستن از سنگینی نمای مجموعه، باعث ایجاد حس حرکت و پویایی بیشتر در فضای سالن غذاخوری کارخانه بهشهر خواهد شد. این پروژه در حال حاضر توسط متخصصین گروه معماری آرتور امید آذری در دست اجرا می باشد.استفاده از تکنیک های نوین در طراحی و اجرا همواره راه گشای اجرای کردن ایده های این تیم بوده است. در ادامه به بررسی روند طراحی و مطالعات شکل گیری طرح و تصاویری از طرح پروژه پرداخته خواهد شد.
از شاخصه های طراحی در این آلترناتیو ، اهمیت به مسیرهای حرکتی در فضا، بوده است تا در زمان های پر ازدحام ، تداخل حرکتی ایجاد نگردد.
نمای لوور:
آفتاب گیرهای چوبی یا شیدر لوور لوورهای دوکی شکل چوبی، نسل جدیدی از نورگیرها می باشند که بسیار مورد توجه مصرف کنند گان از جمله طراحان پروژه های ساختمانی قرار گرفته اند.
سیستم نصب:
سیستم متحرک:ین سیستم می تواند با سیستم کنترل از راه دور و یا سوییچی که وجود دارد، کنترل گردد.این سیستم با اتصالات و قطعات خاص با تکنولوژی جدید که کاملا اختصاصی می باشد وجود دارد.لوورها علاوه بر جلوگیری از تابش مستقیم نور خورشید ، امکان طراحی هایی زیبا و منحصر به فرد را برای آرشیتکت ها فراهم می سازد. در این سیستم می توان با استفاده از تیغه هایی با مقطع دوکی شکل نماهایی بسیار زیبا به وجود آورده که ماحصل آن علاوه بر زییایی نما سایبان های کاربردی و مفید است.این سیستم متشکل از سه قطعه اصلی است که با اتصال به سازه به وجود آورنده لوور می باشد.
ایده این آلترناتیو تاکید بر خطوط افقی و ایجاد لایه هایی بر هم ،برای خلق یک فضای شاخص وفرمال می باشد. با حرکت ریتمیک این پوسته ا از کف تا سقف ،در نهایت فضایی ثانوی در محیط ایجاد گردیده است که می تواند از فاکتورهای شاخص در خلق فضای این مجموعه باشد.
استفاده از فضای سبز در فضای داخلی
تاکید بر خطوط افقی در کلیه عناصر موجود در طراحی
کنترل نور توسط لوورهای افقی
حرکت پیوسته لایه های افقی از سطوح عمودی در جداره ها تا به سطوح افقی در سقف، منجر به خلق فضایی شاخص شده است.