از آنجایی که از اسم این مغازه هم پیداست خانم ها به آنجا بیشتر میآیند پس باید از روحیه خرید آنها با خبر باشیم و بدانیم چگونه در اوج مرتبی همه چیز را برای بهتر دیده شدن کجا و چگونه قرار دهیم.

۱-قابل دیدن بودن اجناس اما در مرتب ترین حالت

طراحی داخلی فروشگاه لوازم آرایشی

۲-دسته بندی از نظر جنسیت مواد مثل کرمهای صورت,کرمهای دور چشم,کرمهای با مارکهای متفاوت و…

۳-از شلوغ کردن ویترین و طبقات بپرهیزید زیرا بیننده به دنبال شی خواسته خود گیج میشود و از خرید پشیمان یا فروشنده را کلافه میکند.بهترین حالت قرار دادن اشیا هم جنس یا هم مارک در جعبه های مقوائی مثل قوطی کفش اما همگی به یک ساز و یک رنگ ((((رنگ انتخابی برای مغازه)))) قرار داده در طبقات پایینتر دور از دید ((برای ساختن تنها باید از چسب های متری موجود در عرض زیاد با رنگ دلخواه قوطی های سفارشی یا کفش را کاور کنید درب قوطی یادتان نرود.

طراحی داخلی فروشگاه لوازم آرایشی

۴-با توجه به دکور چوبی احتیاج به یک رنگ ثابت برای ویترین پاکت های خرید و حتی قاب آیینه که بسیار واجب است و….حتی کارت مغازه دارید مثلا رنگی میان صورتی و سرخابی ویا طلایی تیره .

۵-ویترین را به یک مارک لوازم آرایشی یا یک عطر خاص اختصاص دهید.

۶-باید طوری ویترین را ترتیب دهید که بیننده یا خریدار را به داخل مغازه بکشانید.

۷-پوستر های مارکهای آرایشی و عطر ها بهترین دکور با پس زمینه ای که به رنگ انتخابی همخوان باشد بهترین برای ویترین و داخل مغازه است.

۸-آیینه را فراموش نکنید اگر دیواری دارید که طبقه بندی ندارد و پشت پیشخوان هم قرار نمیگیرد از آیینه در اندازه حد اقل ۴۰در۷۰ استفاده کنید فرم دلخواه اما در این ابعاد بهتر است دو یا سه آیینه به دیوار داشته باشید.

۹-سعی کنید کفپوش همخوانی رنگ با دکور شما داشته باشد.

۱۰-نورپردازی را فراموش نکنید.نورپردازی ها را بر روی دیوارها و کنج های محیط انجام دهید.

شرکت معماری آرتور و همکاران (AOA)
تلفن: ۲۲۹۸۳۳۸۵ و ۲۲۷۰۶۶۳۱
آدرس: فرمانیه، بلوار اندرزگو، خیابان وطن پور شمالی، بن بست هنگامه، پلاک ۳