گروه مهندسین ایران معماری
یافتن راه حل های صحیح اقتصادی و زیباشناسی در پروژه های معماری، از چالش های بنیادینی است، که معماران، طراحان و برنامه ریزان دفتر معماری آرتور امید آذری در تمام طول فعالیت حرفه ای شان، با آن مواجه بوده اند وبر حل آن همت گمارده اند.
دستیابی به یک سامان بصری با ابهت در نما، تاکید بر عناصر شاخص در نما، به کارگیری صحیح فرم و مصالح در نما، توجه به نکات زیباشناسی در طراحی نما و سایر موارد از اهداف اصلی تیم طراحی و اجرا در کلینیک تخصصی نما در گروه مهندسین ایران معماری است.
شماره تماس برای کسب اطلاعات بیشتر: ۰۲۱۲۲۹۸۳۳۸۵
جزییات اجرایی دیوارپوش های پرده ای در نماسازی
نمای ساختمان های بلند که به کمک قابهای فلزی یه اسکلت ساختمان تکیه کرده و تشکیل پرده ایی سراسری می دهند،دیوار پوش پرده ایی نام دارند.در نمای این ساختمان ها از صفحات آلومینیوم، ورق های فولادی با لعاب چینی یا شیشه ایی به رنگ های مختلف و نظایر آن استفاده می شود.دیوارپوش های پرده ایی باید بتوانند بار باد را تحمل کرده و با تفاوت درجه حرارت داخل وخارج ساختمان مقابله نمایند .
سطوح فلزی گرما را به سرعت منتقل می کنند لذا تنهایی نمی توانند پوشش مناسبی برای ساختمان محسوب شوند، برای رفع این مشکل از دو راه حل زیر استفاده می شود:
۱-استفاده از پانل های ترکیبی که درون خود هسته ایی از جنس مواد عایق دارند و حداقل از سه لایه تشکیل می شوند. از جمله این نماها آلکوباندها، آلکالدها و آلپولیک ها می توان اشاره کرد.
۲- در نماهای دوجداره به منظور سیرکولاسیون هوا در پشت ورق ها، وجود درزهایی به ضخامت ۲سانتی متر الزامی است.
نکته: از عوامل موثر وتعیین کننده در طراحی پوسته های فلزی، خاصیت مکش و نیروی باد، درز انبساط و انقباض ونیروی زلزله است.
نکته: درز انبساط و انقباض در دیوار پوش های پرده ایی نباید از ۵۰۰/۱ سطح نما باشد.