انرژی در معماری

گالری خورشیدی توسط مانوئل گومز ؛ هماهنگی رنگ و بتن

مـنـــــــبـع : www.dezeen.com
معمار پرتغالی مانوئل گومز Manuel Maia Gomes ، پروژه طراحی یک گالری عمومی در Vila do Conde – پرتغال – را به اتمام رساند . راه پله و آسانسور در بین دو ساختمان قدیمی یک فضای میدان شکل را به وجود می آورد . راه پله از بتنی با رنگدانه های قرمز ساخته و با یک پنجره ای بزرگ با شیشه های رنگی روشن مزین شده . آثار هنری در پشت دیوارهای شیشه ای در کنار راهرو و بخش هایی از ساختمان اصلی قرن شانزدهم به نمایش گذاشته می شود . این گالری مختص ویدئوهای هنر سینمایی و فیلم های کوتاه تخصصی است و همچنین شامل یک کتاب فروشی می باشد . ساختمان اصلی در قرن شانزدهم ساخته شده که در قرن هجدهم دارای تغییر و دگرگونی شده است . بعد از خرابی کامل ، ساختمان دوباره دارای نمایی جدید می شود . هنرها توسط پانل های شیشه ای محافظت شده که تهویه و حرارت طبیعی را فراهم می کنند . وجود متریال بتن و سنگهای قدیمی و شکسته شده با حالتی از روش های ناتمام ، دال بر نقص بشر است . پانل های رنگی نورانی در ورودی ساختمان باعث جذب مردم شده و آنها را مشتاق به دیدن رنگهای روشن می کند . گالری با در نظر گرفتن اصول طراحی مجدد از مصالح ساختمان ساخته شده . متریال گرانیت ، در تکمیل ساختمان و به عنوان ماده ای طبیعی و سازگار با محیط زیست ، در راه پله و باکس آسانسور به کار رفته است .

945634340924771885000201137231882_400

945634340932625947500201142235942_400

945634340925176728750201117236722_400

94563434093462641625020112236412_400

945634340932792353750201159232352_400

94563434092537079125020113723792_400

945634340925518135000201151238132_400

945634340936397822500201159237822_400

945634340935371885000201117231882_400

945634340924927666250201152237662_400

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>